Monday, February 11, 2013

Kutse kirikupäevadele laulma

KUTSE

Hea inimene.
Kutsume Sind 29.-30 juunil toimuvatele Hiiumaa Kirikupäevadele.

Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Hiiumaa kogudused ja Saarte Praostkond, koostöös EELK Misjonikeskuse ja Eesti Apostliku Õigeusu Kirikuga korraldavad Hiiumaal 28.-30. juunil AD 2013 HIIUMAA KIRIKUPÄEVAD “Mina usun …” Kirikupäevad on üks osa peapiiskop Andres Põder’i poolt 1. advendil väljakuulutatud “Usuaasta” üritustest.
Kirikupäevade raames on plaanis korraldada konverents koos kirikujuhtide vestlusringiga, noorteüritus koos jumalateenistusega, lastepäev, missa Kärdla kirikus (Kärdla kirik 150), „Rõõmusõnumiõhtu“ sõna, palve ja muusikaga Kärdla laululaval jm. üritused. Samal nädalal on toimub ka “Nelja Tuule Ristirännak”. Osalema ja osaduses olema on oodatud kõik. Täname ja palvetame Kiriku ja kõigi inimeste eest. Kasutame meile kingitud armuaega apostliku usu sügavamaks tundmaõppimiseks.

Apostel ütleb: „Kutsun teid üles elama selle kutsumise vääriliselt, millega te olete kutsutud, kogu alandlikkuse ja tasadusega, pika meelega, üksteist sallides armastuses, ning olles usinad rahusideme kaudu pidama Vaimu antud ühtsust. Üks ihu ja üks vaim, nagu te olete ka kutsutud üheks lootuseks oma kutsumise poolest; üks Issand, üks usk, üks ristimine, üks Jumal ja kõikide Isa, kes on kõikide üle ja kõikide läbi ja kõikide sees“ (Ef 4:1-6).

KUTSE LAULMA.
Kui soovid laulda kaasa praeguseks hetkeks registreerunud pea 200-liikmelises ühendkooris (osalejad Hiiumaalt, Saaremaalt, Läänemaalt, Kadrinast, Türi -Paidest, Harjumaalt, Tallinnast) või on lapsi, kes sooviksid laulda loodavas lastekooris, siis kõik on oodatud. Julgustame tulema ka Sind, kes Sa ei ole koguduse liige ega laula üheski kooris, aga hinges on soov lauluga kiita Jumalat. Sul on võimalus liituda proovidega. Võta julgelt ühendust!
Registreeruda saab kodulehel www.dago.ee või e-maili teel kirikupäev@dago.ee või telefonil 56210324.

Sest mina tunnen mõtteid, mis ma teie pärast mõlgutan, ütleb Issand. Need on rahu, mitte õnnetuse mõtted, et anda teile tulevikku ja lootust! (Jr 29:11)




No comments:

Post a Comment